Solanes Joier: “El veritable luxe es troba en els detalls”

by | nov. 2, 2017 | TREND & STYLE

Un dels majors plaers relacionats amb el fet de viatjar és sortir a la recerca d’objectes de moda singulars, petits tresors personals que, en ser adquirits en terres alienes obtenen característiques úniques doncs, estableixen lligams íntims indissolubles. De vegades, perque es relacionen amb una història, d’altres, perque materialitzen el moment feliç de les vacances. Així, al vestir aquests objectes, vestirem cada vegada aquest record, aquesta emoció, aquest instant preciós.

Anells en or blanc amb perles deTahití al centre i dos rubis, maragdes, safirs, en talla pera a cada costat.
Escenari: Fanals centenàries de ferro forjat, Plaça del Mercadal, Reus

Crear experiències de compra excepcionals que esdevinguin moments inoblidables és el nostre objectiu. Cuidar tots els detalls, com a insígnia de la nostra excel·lència i experiència en el sector i una acurada selecció de marques úniques i exclusives fan que els nostres clients es sentin diferents, únics, que s’emocionin i facin realitat els seus somnis quan ens visiten.

L’atenció exquisida per part del nostre equip, l’assessorament professional sobre noves tendències, col·leccions, estils i marques i saber-ho harmonitzar amb el perfil de cada client és fonamental. Poder sentir el producte, emprovar-ho en un ambient íntim i relaxat, en un espai on els elements decoratius, la música, l’olor, la cura estètica es troben alineats a la perfecció, és el que farà de la “Shopping Experience” a la Costa Daurada un moment màgic que perduri per sempre en la memòria.

Vine a viure-ho.

Pep Solanes

Pep Solanes - Solanes Joier

En Pep Solanes, és la referència d’alta joieria i rellotges de luxe a la Costa Daurada

Anells en or blanc amb perles deTahití - Solanes Joier

Anells en or blanc amb perles deTahití al centre i dos rubis, esmeraldes, safirs, en talla pera a cada costat. Escenari: Fanals centenàris de ferro forjat, Plaça del Mercadal, Reus.

Anells en plata negra i pedres hidrotermals. Escenari: Paret exterior casa Navàs, joia de l’arquitectura modernista de Reus.

Hublot titani Classic Fusion de 45 mm. Escenari: Picador porta casa centenària, Reus.

Anell Pomelato - Solanes Joier

Anell Pomellato, Tango, amb prasiolita central facetada, or rosa, blanc i diamants brown tallats en rose cut. Escenari: Eines tradicionals de joieria de Solanes Joier.

Collar de plata negra amb pedra hidrotermals. Solanes Joier

Collar de plata negra amb pedra hidrotermals. Escenari: Motllures que coronen el fust de les columnes exteriors del porxo de la casa Navàs

Zenith Pilot montre d’Aeronef Type 20 Annual calendar - Solanes Joier

Zenith Pilot montre d’Aeronef Type 20 Annual calendar, realitzat en titani i or rosa. Escenari: Porta de casa centenària, Reus.

Collar or rosa amb safirs, brillants i tanzanitas - Solanes Joier

Collar or rosa amb safirs, brillants i tanzanitas, extrallarg. Escenari: Taula de treball del taller de Solanes Joier.

Collar llarg elaborat amb pedra lluna, perles i safirs grisos - Solanes Joier

Collar llarg elaborat amb pedra lluna, perles i safirs grisos. Escenari: Picador porta Casa Navàs, joia de l’arquitectura modernista, Reus.

Polseres en or rosa, rígides i collar tub - Solanes Joier

Polseres en or rosa, rígides i collar tub, disseny contemporani. Escenari: Banc ferro forjat original de la Plaça del Mercadal.

+Info

www.solanesjoier.com

Solanes Joier
Carrer de Monterols 31
43201 Reus, Tarragona
Costa Daurada
Catalunya
T. (34) 977 34 06 27

X