Select Page

Dr. I. Mazzanti: “Quan el resultat és una nova vida”

by | set. 21, 2017 | HEALTH & WELLNESS

Què és PROCREAR?

– PROCREAR és un Centre de Reproducció Assistida i de Salut de la Dona format per més de 20 especialistes en reproducció humana, biologia reproductiva, ginecologia, andrologia, obstetrícia i pediatria, amb seu a Reus i a Tarragona.

 

Dr. I. Mazzanti

Dr. I. Mazzanti

Quin és l’objectiu de PROCREAR?

– El nostre objectiu és donar una atenció personalitzada i integral en cada tractament de reproducció assistida obtenint els millors resultats. Utilitzem tecnologia d’avant- guarda en el nostre laboratori de FIV i estem avalats per certificats internacionals de qualitat ISO 9001: 2015 i UNE 179.007: 2013. Així mateix, des de l’any 2016 comptem amb un Departament Internacional per a l’atenció de pacients estrangers.

 

Perquè molts pacients estrangers trien realitzar tractaments de reproducció assistida a Catalunya?

– Hi ha múltiples factors: la legislació espanyola és una de les més favorables per a realitzar tractaments de reproducció assistida si es compara amb altres països europeus, els professionals tenen una gran experiència i els resultats, quant a taxes d’embaràs, són excel·lents.

 

 

Quins tractaments es realitzen?

– Inseminació artificial, fecundació in vitro, Ovodonació, Adopció d’embrions, Maternitat compartida (mètode ROBA), Preservació de la Fertilitat, Banc de semen i d’òvuls, Diagnòstic Genètic Preimplantatori, Test de compatibilitat Genètica (recombine), Tecnologia Time-Lapse (incubador Geri) amb Test Eeva, ICSI, IMSI, Cultiu llarg a Blastocists …

 

Per què escollir PROCREAR?

– Els excel·lents resultats en tots els tractaments de reproducció assistida, la utilització de la més alta tecnologia en el nostre laboratori de FIV i uns preus veritablement competitius són motius indiscutibles. Procrear compta, a més, amb personal Medical Assistant per a l’atenció 24 hores dels nostres pacients. Oferim un suport integral i un acompanyament personalitzat en tots els tractaments referenciats i en tot allò relacionat amb la seva estada a la Costa Daurada.

 

+Info

www.procrear.es

International Department
idep@procrear.es (+34) 689 704 906
C/General Moragues, 87 43203 Reus (Tarragona)

X